RE/MAX Joutsen -kiinteistönvälitystoimisto avaa Joutsenossa Keskuskatu yhdeksään – paikallisuus on valttia, voi käydä kysymässä kaikista asuntoasioista!

RE/MAX Joutsen avaa toimistonsa kevään aikana Joutsenossa osoitteessa Keskuskatu yhdeksän. Sen yrittäjänä toimii Suvi Heikkanen, joka on syntynyt, kasvanut ja käynyt koulunsa Joutsenossa. Hän on myös äiti, vaimo ja henkeen vereen yrittäjä, Suvi Heikkanen: ”Yritetään tuottaa palvelua, jolla oikeasti on merkitystä.”

Monilta pieniltä paikkakunnilta ovat toimistot ja palvelut kaikonneet. RE/MAX Joutsenessa halutaan olla paikallisesti mukana, auttaa ihmisiä saamaan oikeaa henkilökohtaista palvelua ja tukea ihmisiä elämän tärkeissä päätöksissä, kaikissa asioissa mitkä koskevat asunnon tai kiinteistön ostoa, myyntiä tai vuokrausta.

”Siihen meillä taas on vahva brändi meidän takana tukemassa ja varmistamassa, että myös pystytään tarjoamaan vain parasta”, kertoo Suvi Heikkanen.

RE/MAXilla ei ole rajoja missä toimia vaan siellä mennään sen mukaan missä on tarpeellista ja ollaan siellä missä tarvitaan, hän selittää. Joutseno on heistä erittäin potentiaalinen ja mahtava paikka, missä he pystyvät tarjoamaan paljon paikallisesti paikkakunnan ulkopuolella ja myös ulkopuolelta.

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju. Suomessa sillä on noin yli 400 kiinteistönvälittäjää. Brändi on vielä kasvussa.

Myös Lappeenrannan keskustasta löytyy RE/MAX:n toimisto, jossa yrittäjänä toimii Mika Laitinen. ”Me RE/MAX yrittäjät ei kilpailla keskenään, vaan näkyvyys on meidän kaikkien etu! Me teemme yhteistyötä ja tuemme toisiamme”, sanoo Suvi Heikkanen.

”RE/MAX ei ole vain kiinteistönvälitystä, vaan me teemme aina vähän enemmän asiakkaamme puolesta. Me RE/MAX Joutsenella tarjoamme myös omille välittäjillemme aina vähän enemmän, koska he tekevät sen suurimman työn”, hän jatkaa.

Suvi Heikkanen: ”Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, yrittäjäasenteella ja tiimissä. Meillä on välittäjiä ja yrittäjiä ympäri Suomen. Me olemme valmiit palvelemaan ja miettimään parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Meillä markkinointi kehittyy ja käytämme paljon erilaisia kanavia jotka palvelevat tätä päivää, meitä ja teitä, tässä ja nyt.”

Kiinteistövälityksen luvataan RE/MAX – Joutsenessa olevan henkilökohtaista ja aitoa. Sieltä löytyvät myös hyvät tämän päivän välineet ja tekijät, joilla on pitkä kokemus, mutta myös uusia ja oikealla asenteella alalle haluvia halutaan tukea. Kynnyksen tulla kysymään asiantuntevaa neuvoa ei haluttaisi olevan korkea. Asiakaskin voi vain haluta kartoittaa mahdollisuuksiaan.

Suvi Heikkanen kutsuu vaikka vain tulemaan kahville ja keskustelemaan, sekin voi auttaa asioita oikeaan suuntaan. Asuntolaina-asioissakin autellaan ja ohjataan oikealle ovelle, RE/MAX – Joutsen haluaa avata näitäkin ovia yhdessä ja turvallisesti, hän sanoo.

”Jos sinulla on asuntojen myyntiin, ostoon tai vuokraukseen liittyviä asioita, oli se sitten missä päin Suomea tahansa, käänny puoleemme, olemme ihan nurkan takana ja me autamme. Me olemme kiinteistöalan ammattilaisia ja otetaan asioista selvää”, sanoo Suvi Heikkanen.

Etsimme tiimiimme aina hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan, laita viestiä suvi.heikkanen@remax.fi tai vinkkaa kaverille jos osui kohdalleen, koska RE/MAX Joutsen palkitsee myös arvokkaat vinkit joiden avulla tiimimme kasvaa!

Oletko rautainen alan ammattilainen, jolla on jo LKV tutkinto? Meillä on paikka auki Myyntijohtajalle / Vastaavalle hoitajalle, palkkiomallimme on varmasti kiinnostava! Ota yhteys: suvi.heikkanen@remax.fi

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.