Nikotiinipusseja saa Lappeenrannassa erikoisliikkeestä Valtakadulta – ala isossa kasvussa

Yksi viidestä Pussikaupasta sijaitsee Lappeenrannan Valtakadulla. Yrityksen operatiivisena johtajana toimii Anssi Kekäläinen. Nikotiinipussien myynti on kasvanut vauhdilla.

M&J Autojen omistamia Pussikauppoja sijaitsee myös Mikkelissä, Kotkassa, Tampereella ja Joensuussa. Brändin alla on myös yksi liike Helsingissä, mutta sen omistaa eri toimija. Suunnitelmissa on avata liike myös kolmelle muulle paikkakunnalle, kunhan viranomaisten kanta alaan selkenee.

Ala vapautui vuonna 2023 ja se kasvaa edelleen vauhdilla.

Pussikauppa ostaa tuotteensa tukkureilta ja tuo maahan joitakin omiakin tuotteita. Porukkaa Pussikaupoissa on töissä yhteensä parikymmentä.

Anssi Kekäläinen kertoo, että nikotiinipussien avulla hän on päässyt tupakasta ja nuuskasta eroon. Se ei ole varsinainen terveystuote, mutta terveellisempi kuin edellä mainitut.

Voi aloittaa käytön vahvemmista nikotiinipusseista ja hiljalleen laskea nikotiinimääriä. Nikotiinipussit eivät sisällä myöskään muita tupakan haitta-aineita.

Myös eri makuja nikotiinipusseista säädellään tulevaisuudessa. Varsinkin nuuskarallia nikotiinipussit ehkäisevät, sanoo Anssi Kekäläinen.

Käyttäjiä on kahdensantoistavuotiaista eläkeikäisiin.

Anssi Kekäläisellä on urheilijataustaa, kiireinen elämäntapa niin nikotiini rauhoittaa. Hampaatkin pysyvät valkoisempina, hän sanoo.

Viimeisin lainsäädäntökierros pyöräytettiin uudelle lausuntokierrokselle kesäkuun alussa. Alaa säädellään paitsi verotuksen kautta, on tiettyjä rajoituksia, miten voi mainostaa.  Anssi Kekäläinen korostaisi itse mieluummin yksilönvapautta kansanterveydellisten näkökohtien sijaan.

Edullisen tuote Pussikaupassa maksaa kaksi ja puoli euroa, ja tästä ylöspäin, kun verotus kiristyy hinnat väkisinkin kohoavat. Nikotiinipusseja myydään myös kaupoissa ja kioskeissa, mutta kilpailu on hyvästä, sanoo Anssi Kekäläinen.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.