Hiustalosta laadukkaat räätälöidyt erikoishoitokäsittelyt hiuksille ja hiuspohjalle yksilöllisesti, juuri Sinun tarpeisiisi!   

Hiustalo Imatran Citymarketissa tekee hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyjä asiakkailleen. Laajasta valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima Kérastase ja Redken hoitokäsittelyjä, joita voidaan tehdä asiakkaallle palvelun yhteydessä tai omana palvelunaan.

Aluepäällikkö Johanna Lievosen mukaan Hiustaloja on ympäri Suomea 35 kappaletta, lähimmät löytyvät Imatran lisäksi Kouvolasta ja Savonlinnasta. Uusin liike avautuu kesäkuun alussa Kotkaan. Imatran liikettä pyörittää Ira Soininen, joka on myös parturi-kampaaja.

Hiustalossa jokainen hoitokäsittely räätälöidään asiakaskohtaisesti. voidaan räätälöidä hoitoja asiakaskohtaisesti. Nykyään ihmiset googlettelevat todella paljon erilaisia kampaamossa tehtäviä hoitoja hiuksille ja hiuspohjalle, sanoo Johanna Lievonen.

”Meillä jokaiselle asiakkaalle tehdään palvelun aluksi hiusten ja hiuspohjan analyysi, missä keskustellaan asiakkaan kanssa yhdessä, miltä hiukset ja hiuspohja ovat asiakkaasta tuntuneet ja miltä ne ammattilaisen silmään vaikuttavat”, hän jatkaa.

Kesällä kysyntä vilkastuu, kuten se on tehnyt jo vuosia. Ihonhoito on paljon pinnalla ja ihmiset kiinnittävät huomiota tänä päivänä myös entistä enemmän hiusten hoitamiseen, toteaa Ira Soininenkin.

Hoidoilla voidaan saada aikaan monta asiaa: on korjaavia, kosteuttavia, vahvistavia ja rakennepaikkaavia hoitoja, hoitoja joilla saadaan kiiltoa ja värinsuojaa. Myös hiuspohjalle tehtäviä hoitoja löytyy useampi, esimerkiksi rasvoittuvalle tai kuivalle hiuspohjalle.

Hoidoilla saadaan myös monenlaisia vaikutuksia samanaikaisesti. Yhtä aikaa voidaan hoitaa sekä hiuspohjaa, että hiuspituuksia. Jokaiselle asiakkaalle, joka penkkiin istuu, osataan suositella kyllä hänen tarpeisiinsa sopiva hoitokäsittely, sanoo Ira Soininen.

Ammattilaiskäsittelyt ovat myös syvempivaikutteisia ja pidempikestoisia kuin kotiin ostettavat tehohoidot, kertoo Johanna Lievonen.

Hänen mukaansa on tärkeä osa Hiustalon hyvää palvelua, että ammattilainen kartoittaa käynnin yhteydessä hiusten ja hiuspohjan kunnon ja osaa suositella näihin sopivaa hoitokäsittelyä. Myös kotihoitotuotteet on helppo valita yhdessä ammattilaisen kanssa juuri omalle hiuspohjalle ja hiuksille sopivaksi.

Hiustalossa jokainen pesutapahtuma on pieni hemmotteluhetki, sillä käytössä on upeat pesupaikat, joiden tuoleissa on selkähieronta ja jokaiselle asiakkaalle kuuluu palveluun rentouttava viiden minuutin päänhieronta.  

Kesän aikana Imatran Hiustalo tulee muuttamaan uusin liiketiloihin, saman kauppakeskuksen sisällä. Hyviä avajaistarjouksia on varmasti luvassa.

Hiustalo Imatra,

Citymarket Imatra
Tietäjänkatu 2
55120 Imatra

p. 05 437 7100

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16

Nettiajanvaraus osoitteessa www.hiustalo.fi

Erikoishoidot leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä 25-34€
Erikoishoitokäsittely ja föönaus 47-61€

Kaikille Digi-Saimaan lukijoille Hiustalo tarjoaa Koodilla ”Kesähiukset” kesäkuun loppuun asti kaikki hoitokäsittelyt puoleen hintaan, etu on voimassa Imatran Hiustalosta.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.