Lääkäri Veera Niskaselta Kauppakadulla saa monenlaisia hoitoja, tiloissa toimii muitakin yrittäjiä – tsekkaa tarjous artikkelin lopussa!

Lääkäri Veera Niskanen palvelee Lappeenrannassa osoitteessa Kauppakatu 61, sisäänkäynti Mutkakadun puolelta. Samoissa tiloissa palvelee muitakin hyvinvointialan yrittäjiä ja tiloihin toivottaisiin vielä yhtä lisää. Päivi Salo pyörittää tiloissa kosmetologin vastaanottoa yrityksensä Beauty for You kautta.

Tilat ovat avautuneet nykyisessä paikassa viime huhtikuussa. Se yhdistelee esteettistä hoitolaa ja kosmetologipalveluita, kertoo Veera Niskanen. Toinen Veera Niskasen toimitila sijaitsee Haminassa, missä hän myös vakituisesti asuu.

Veera Niskanen tekee kaikenlaisia pistoshoitoja ja lääketieteellisiä botuliinihoitoja.

Toimipisteellä on yksityisen terveyspalveluyksikön luvat. Siellä hoidetaan myös kaikenlaisia komplikaatioita, mitä täyteaineista voi tulla.

Veera Niskasen mukaan tiloissa keskitytään kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon – kaikki saa samasta paikasta.

Veera on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2010. Hän on tehnyt geriatriaa kymmenisen vuotta. Viitisen vuotta hän sai työtarjouksen esteettiselle klinikalle ja tykkäsi alasta.

Lääkärin työssä käytetään pitkiä lääkelistoja ja potilaat esteettisellä puolella ovat perusterveitä ja tyytyväisiä työn jälkeen joka on heti nähtävissä.

Osaavissa käsissä täyteainehoidot ovat hyvin turvallisia ja lopputulokset luonnollisia, Veera sanoo.

Liikkeessään Veera Niskanen tarjoaa monia palveluita.

Hän tekee esteettisiä sekä bruksismin ja liikahikoilun botuliinihoitoja, täyteainehoitoja mukaan lukien huulien, poskien ja leuan lisäksi myös vaativampien alueiden kuten nenän muotovirheiden korjauksia ilman leikkausta.

Lisäksi hän tekee Radiesse-, Profhilo- ja Suomessa aivan uutena tässä kuussa lanseerattua Profhilo Structura-pistoshoitoa.

Turvallisuudesta pitää huolen esteettinen ultraäänilaite ja kattava ensihoitolääkevalikoima.

Hän tekee myös erilaisia medikaalisia kuorintoja aknen, arpien, pigmenttihäiriöiden ja ihon ikämuutosten hoitoon.

Veera Niskanen: ”Olen harvoja toimijoita koko Suomessa, jolla on käytössä uusinta esteettisen lääketieteen osaamista Koreasta. Sylfirm X -radiofrekvenssimikroneulauslaitteella voidaan hoitaa sekä ihon laatua, ikämuutoksia, arpia, pigmenttiläiskiä sekä punoitusta, jopa 1-3 hoitokerralla.”

”Regeneratiivisen estetiikan puolella olen tuonut ensimmäisenä Suomeen ihoa luonnollisesti uudistavat ASCF-plus eksosomihoidot ja Korean suosituimman polynukleotidisarjan Rejuraniin, jolta löytyy tuotteet sekä kasvojen ja kaulan ihon, silmienympärysalueen sekä arpien hoitoon”, hän jatkaa.

Veera Niskanen sanoo, että heidän konseptinsa on uusi Lappeenrannassa. Hoitolaan voi tulla minkä näköisenä vain, eikä siellä hienostella. Asiakkaat hakevat piristystä, freesiä oloa ja helpotusta arkeen kauneuspalveluista.

Päivi Salon yrityksellä Beauty for Youlla on ehdotonta osaamisen kärkeä kestopigmentoinnit, vanhojen pigmentointien korjaus sekä LED-valolla kovetettavat, herkkäihoisille ja ripsiliima-allergikoille sopivat ripsien pidennykset, klassisten ihonhoitojen lisäksi.

Veera Niskanen tekee myös tarvittaessa painonhallintalääkärin töitä ja muuta hyvinvointilääketiedettä. Liikkeessä myydään myös kotiin asiakkaille medikaalisen tason ihonhoitotuotteita ja sieltä saa neuvoja ihonhoidossa.

Tällä hetkellä vastaanottoon pääsee ajanvarauksella.

Mainitsemalla Digi-Saimaan ajanvarauksen yhteydessä saa marraskuun loppuun asti Veera Niskaselta maksuttoman esteettisen konsultaation. Hän kertoo hoitovaihtoehdoista, eikä konsultaatiokäynti myöskään sido mihinkään.

Päivi Salo puolestaan tarjoaa 20-prosentin alennuksen lokakuun  loppuun mennessä varatuista kestopigmentoinneista, jos mainitsee ajanvarauksessa Digi-Saimaan.

www.veeraniskanen.fi

www.beautyforyou.fi

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.